Advertisement

TEMPTATION SHANÉ: QUENTIN IS BANG OM AF TE SPREKEN! | Bold Stripclub - Concentrate BOLD

TEMPTATION SHANÉ: QUENTIN IS BANG OM AF TE SPREKEN! | Bold Stripclub - Concentrate BOLD Welkom in de BOLD STRIPCLUB! Deze week Verleidster Shané en Verleider Stuwey! Verleidster Shané vertelt over haar contact met Quentin NA Temptation en Verleider Stuwey over zijn avontuur met Yasmin IN Temptation.
abonneer hier:

PRIJSVRAAG: Hoeveel seizoenen Temptation Island, inclusief de VIPS edities, zijn er in totaal gemaakt? Comment en win het Videoland abonnement!

Kijk hier Temptation Island Vips 2019:

In de Bold Stripclub komen elke week een verleidster en verleider langs uit Temptation Island Vips 2019. Zij nemen het tegen elkaar op in de meest sexy quiz van Nederland. Vervolgens vertellen zij hun meest sexy confession. Degene met de BOLD-ste confession wint. De ander moet een k*t opdracht uitvoeren…

Playlist Bold Stripclub:

Check ook Pussy Talk op Concentrate Velvet iedere donderdag om 17:00 uur.

Dit is de BOLD STRIPCLUB:

Volg Concentrate BOLD:

—————————————————
Concentrate BOLD is het kanaal met de vetste, meest ‘BOLD-e’ video’s. Hosts JayJay Boske, Rijk Hofman en Iris Enthoven doen extreme sporten, worden gedropt, maar voeren ook diepgaande gesprekken met bekend Nederland.

FUCKING BOLD. Je krijgt elke week tenminste één video te zien op het Kanaal. Tussen 13:00 - 17:00, kan soms wat later zijn, want dan zijn we een biertje aan het drinken. Dus niet huilen.

De BOLD-hosts bestaan uit onder andere ex-rugbyspeler JayJay Boske, bekend van Expeditie Robinson, maar ook van zijn eigen sport- & lifstylemerk DAY1. Rijk Hofman het ‘Broertje van’, maar ook lekker bezig voor MTV & BNN. En als laatste de beeldschone vrouw Iris Enthoven, Insta-famous en presentatrice voor XITE, maakt het BOLD-team helemaal af. LEKKER TEAMPIE!

Volg de hosts:




DAY1 (JayJay):
Rijk:
Iris:

Concentrate BOLD is onderdeel van de Concentrate-squad. Met de kanalen Concentrate & Concentrate Velvet hebben we in totaal zo’n 900.000 abonnees en maken we focking toffe content. CHECKEN DIE SHIT!

#concentrateBold #Boldstripclub #Temptationislandvips

concentrate,concentrate bold,iris enthoven,jayjay boske,rijk hofman,bold stripclub,verleidster laetitia,verleider mitch,temptation island,temptation island vips,verleidsters,verleidsters temptation island vips,verleiders 2019,fabrizio tzinaridis,quiz,strippen,day 1,xite,videoland,ex on the beach,love island,stripclub,bonton club,verleidsters temptation island vips 2019,julia müller,quentin en channah zwanger,temptation special,stewey,shane,quentin,

Post a Comment

0 Comments