Advertisement

Penthouse for sale downtown - The imposing - Trotus Residence by RE|MAX

Penthouse for sale downtown - The imposing - Trotus Residence by RE|MAX Penthouse for sale downtown - The imposing - Trotus Residence
In fiecare zi cautam locuri noi, care sa ne incante prin unicitate arhitecturala, pozitie in planul urbanistic al orasului, cat si finisaje uimitoare.

Trotus Residence este incantator!
Trecand prin fata cladirii din str. Ion Ghelu Destelnica, sigur te vei opri sa admiri arhitectura futurista a cladirii, peisagistica exterioara sau pavajul special din piatra cubica.
Cladirea robusta, cu linii drepte, moderne, cu finisaje din aluminiu si sticla, isi arata personalitatea puternica printre mestecenii inalti de la strada.

Imobilul este asezat intr-o locație privilegiata, unde regimul de inaltime predominant este P+2, la doar 5 min de Parcurile: Catedralei, Cancicov si Trandafirilor; cat si in imediata apropiere a instituțiilor de învățământ de prestigiu ale Bacaului, din zona centrala a orasului.

Parterul cladirii este ocupat de o clinica de recuperare medicala de top, etajele fiind dedicate exclusiv partii rezidentiale.
Doar patru apartamente, cu suprafete cuprinse intre 170 si 210 mp fac parte din cladire, cate doua pe fiecare nivel.

Luxul s-a revarsat si la partea de interior, unde sistemul BMS (building management system), instalatia de climatizare cu unitati de tip tavan casetat impreuna cu inaltimea camerelor de peste 3 m, au contribuit impreuna cu finisajele premium, la titlul de cladirea anului 2019 in agentia RE/MAX Next Level.

Locurile de parcare sigur nu pot fi un moft, mai ales pentru astfel de apartament, de aceea in pret sunt incluse doua.

Mai sunt disponibile la vanzare doua apartamente, unul la et. 1 si unul la 2.
Apartamentele au o suprafata de 170 mp si cuprind 3 dormitoare, doua bai, doua dressing-uri, o terasa generoasa si un balcon cu acces din doua dormitoare, living, dining si bucatarie.
Pretul afisat este pentru apartamentul nemobilat si nu contine TVA(19%).
Mobilierul are un cost de aproximativ 15.000 Euro

Date tehnice:
- tâmplărie aluminiu Schüco, 32 mm, 8 camere de sticlă, barieră termică;
- copertină din sticlă clară securizată, piesele de prindere din inox satinat;
- centrale termice Viessmann în condensare;
- instalație de climatizare Mitsubishi cu unități interioare de tip casetă de tavan;
- instalație de încălzire în pardoseala și calorifere;
- instalații electrice: conductori din cupru; contori electrici digitali cu citire directă și comunicație Modbus; întrerupători automați;
- Building Management System (BMS), care integrează și automatizează sistemele imobilului, cu scopul reducerii facturilor și creșterii confortului, având: senzori de temperatură agent termic, de temperatură exterioară; senzori de presiune hidraulică; room controllere; senzori fereastră; senzor crepuscular; senzor prezență gaz; centrală efractie; avarie generală tablou automatizare; control climă si citire contoare;
- ușa exterioară metalică este blindată, model Pinum

Pereții exterior sunt din cărămidă 30 cm, izolați cu termosistem din vată bazaltică (sistemul ISOVER FASSADE, rezistent la foc) de 10 cm.

trotus residence,remax bacau,remax next level,florin nedelcu,agentie imobiliara bacau,moldova imob,penthouse bacau,

Post a Comment

0 Comments